Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Az elnök végveszélyben HD - Filmvetítés a Mozaik Filmklubban / 44-es udvartér - Erzsébet terem

Az elnök végveszélyben HD - Filmvetítés a Mozaik Filmklubban / 44-es udvartér - Erzsébet terem - 2014 január 18.-án, szombaton este 18:30-tól a Mozaik Filmklubban kerül Filmvetítésre a Az elnök végveszélyben HD Akció hétvégére. A vetítésre a 44-es udvartérben az Erzsébet terem ad helyet. Két ember bujkál a Fehér Házban. Árnyékként osonnak végig a folyosókon, liftaknában húzzák meg magukat, a medence körül lapulnak. Az elnök az (Jamie Foxx), akit a CIA utolsó talpon maradt ügynöke (Channing Tatum) véd.A világ legjobban védett középületét elfoglalta egy terroristacsapat, ám jól kidolgozott tervük befejezéséhez az elnökre is szükségük van. Az épület fegyveresekkel van tele - egy paramilitáris egység mindenre elszánt tagjaival. Az ügynök azonban mindenre kész, hogy végrehajtsa azt a feladatot, amire felesküdött: meg akarja védeni az elnök életét.rendezõ: Roland Emmerichforgatókönyvíró: James Vanderbiltzeneszerzõ: Harald Kloser, Thomas Wankeroperatõr: Anna Foersterproducer: Roland Emmerich, Brad Fischer, Larry J. Franco, Laeta Kalogridis, Harald Kloser, James Vanderbiltvágó: Adam Wolfeszereplõ(k): Channing Tatum (John Cale)Jamie Foxx (James Sawyer, elnök)Jason Clarke (Stenz)Joey King (Emily Cale)Rachelle Lefevre (Melanie)Maggie Gyllenhaal (Finnerty)Garcelle Beauvais (a First Lady)Lance Reddick (Janowitz ezredes)Gary Wasniewski (Wilson titkosügynök)

2014 január 18.-án, szombaton este 18:30-tól a Mozaik Filmklubban kerül Filmvetítésre a Az elnök végveszélyben HD Akció hétvégére. A vetítésre a 44-es udvartérben az Erzsébet terem ad helyet. 



Két ember bujkál a Fehér Házban. Árnyékként osonnak végig a folyosókon, liftaknában húzzák meg magukat, a medence körül lapulnak. Az elnök az (Jamie Foxx), akit a CIA utolsó talpon maradt ügynöke (Channing Tatum) véd.
A világ legjobban védett középületét elfoglalta egy terroristacsapat, ám jól kidolgozott tervük befejezéséhez az elnökre is szükségük van. Az épület fegyveresekkel van tele - egy paramilitáris egység mindenre elszánt tagjaival. Az ügynök azonban mindenre kész, hogy végrehajtsa azt a feladatot, amire felesküdött: meg akarja védeni az elnök életét.

rendezõ: Roland Emmerich
forgatókönyvíró: James Vanderbilt
zeneszerzõ: Harald Kloser, Thomas Wanker
operatõr: Anna Foerster
producer: Roland Emmerich, Brad Fischer, Larry J. Franco, Laeta Kalogridis, Harald Kloser, James Vanderbilt
vágó: Adam Wolfe

szereplõ(k): 
Channing Tatum (John Cale)
Jamie Foxx (James Sawyer, elnök)
Jason Clarke (Stenz)
Joey King (Emily Cale)
Rachelle Lefevre (Melanie)
Maggie Gyllenhaal (Finnerty)
Garcelle Beauvais (a First Lady)
Lance Reddick (Janowitz ezredes)
Gary Wasniewski (Wilson titkosügynök)

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!