Kézdivásárhely Infó Centrum

» SzéKölykök az elsõ erdélyi gyerekfesztivál

SzéKölykök az elsõ erdélyi gyerekfesztivál - Augusztus 19-21. között kerül megrendezésre az első erdélyi gyermekfesztivál.A Whokiqui és Next Egyesület társszervezésében három felejthetetlen napot tölthetnek el a gyermekek, családjaikkal együtt.Egésznapos gyermekfoglalkozások, kézműves vásár, koncertek, babamegőrző, családi játékok, tábortűz és sok sok sok érdekesség.Nagyszerű alkalom a családnak egy utolsó, iskolakezdés előtti, közös sátorozásra, ahol bizonyára nem fognak unatkozni.Hamarosan jönnek a friss részletek.www.széKölykök.ro FrissZöld Nap stand és előadás a széKölykök gyermekfesztiválonAz első SzéKölykök Gyermekfesztiválon a Zöld Nap Egyesület is meghívást kapott. A szombati napon egy sátrat állítottak fel, ahol többek között zöld játékokra, tanácsadásra, önkéntes toborzóra, a Nemere Útja bemutatására került sor. György Attila, az egyesület önkéntes koordinátora elmondta: különböző korosztályok képviselői, összesen mintegy 30 személy kapcsolódott be programjaikba, így az origamizásba, a komposzt totóba és az ökolobábnyom mérésbe. Szombat délután a szülőmegőrzőben Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület elnöke a Nemere Útja zöldútvonalat mutatta be. A zöldutak olyan, többfunkciós útvonalak, melyeket a gyalog, lovon, kerékpáron, illetve más motormentes módon közlekedő vagy túrázó emberek számára hoztak létre. A projektről bővebben ezen a portálon olvashatnak.Szerző: Ráduly AttilaBővebben: http://zoldnap.info/web/zold-nap-stand-es-elaadas-szekolykok-gyermekfesztivalon

Augusztus 19-21. között kerül megrendezésre az első erdélyi gyermekfesztivál.
A Whokiqui és Next Egyesület társszervezésében három felejthetetlen napot tölthetnek el a gyermekek, családjaikkal együtt.
Egésznapos gyermekfoglalkozások, kézműves vásár, koncertek, babamegőrző, családi játékok, tábortűz és sok sok sok érdekesség.
Nagyszerű alkalom a családnak egy utolsó, iskolakezdés előtti, közös sátorozásra, ahol bizonyára nem fognak unatkozni.

Hamarosan jönnek a friss részletek.
www.széKölykök.ro

Friss

Zöld Nap stand és előadás a széKölykök gyermekfesztiválon

Az első SzéKölykök Gyermekfesztiválon a Zöld Nap Egyesület is meghívást kapott. A szombati napon egy sátrat állítottak fel, ahol többek között zöld játékokra, tanácsadásra, önkéntes toborzóra, a Nemere Útja bemutatására került sor. György Attila, az egyesület önkéntes koordinátora elmondta: különböző korosztályok képviselői, összesen mintegy 30 személy kapcsolódott be programjaikba, így az origamizásba, a komposzt totóba és az ökolobábnyom mérésbe. Szombat délután a szülőmegőrzőben Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület elnöke a Nemere Útja zöldútvonalat mutatta be. A zöldutak olyan, többfunkciós útvonalak, melyeket a gyalog, lovon, kerékpáron, illetve más motormentes módon közlekedő vagy túrázó emberek számára hoztak létre. A projektről bővebben ezen a portálon olvashatnak.

Szerző: Ráduly Attila
Bővebben: http://zoldnap.info/web/zold-nap-stand-es-elaadas-szekolykok-gyermekfesztivalon

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!