Incze László Céhtörténeti Múzeum - Incze László Céhtörténeti Múzeum

Incze László Céhtörténeti Múzeum

» Nagy Mózes Elméleti Líceum - rajziskola jubileumi kiállítása 40. évfordulója alkalmából

Nagy Mózes Elméleti Líceum - rajziskola jubileumi kiállítása 40. évfordulója alkalmából - FelhívásA kézdivásárhelyi Céhtörténeti Múzeum és a Nagy Mózes Elméleti Líceum 2012. április 27-én egy jubileumi kiállítást szervez az iskola rajztagozatának 40. évfordulója alkalmából.A két intézmény vezetője, Bejan András igazgató és Dimény Attila múzeumvezető tisztelettel felkéri a 2010-ig végzett, egykori rajztagozatos diákokat, hogy egy, a diákéveik alatt készült munkájukat adják kölcsön a múzeumnak. A rajzokat, festményeket vagy szobrászati munkákat a Céhtörténeti Múzeumba lehet beadni 2012. március 31-ig (10-es udvartér 1. szám). A szervezők a kiállítás lejártával a munkákat visszaadják a tulajdonosoknak.Bővebb információért érdeklődni Dobolyi Annamáriánál a következő telefonszámon: 0267-361748.Kézdivásárhely, 2012. február 21.

Felhívás

A kézdivásárhelyi Céhtörténeti Múzeum és a Nagy Mózes Elméleti Líceum 2012. április 27-én egy jubileumi kiállítást szervez az iskola rajztagozatának 40. évfordulója alkalmából.

A két intézmény vezetője, Bejan András igazgató és Dimény Attila múzeumvezető tisztelettel felkéri a 2010-ig végzett, egykori rajztagozatos diákokat, hogy egy, a diákéveik alatt készült munkájukat adják kölcsön a múzeumnak. A rajzokat, festményeket vagy szobrászati munkákat a Céhtörténeti Múzeumba lehet beadni 2012. március 31-ig (10-es udvartér 1. szám). A szervezők a kiállítás lejártával a munkákat visszaadják a tulajdonosoknak.
Bővebb információért érdeklődni Dobolyi Annamáriánál a következő telefonszámon: 0267-361748.

Kézdivásárhely, 2012. február 21.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

wistvanwistvan
Bejegyezve: 2011-11-12 21:21:13
Az egyik legfontosabb kiallitas ami sorra kerul evrol evre nalunk! Ezeknek a gyerekeknek a soraibol kerul ki nagyon sok tehetseges kepzomuvesz vagy kepzomuveszetet imero es az utan erdeklodo ember es a tanaraiknak muvesz-vezetoiknek a keze alol kerul/-t sok olyan szemely akik ebben a hivatasban nagyot alkottak, gazdagitottak a vilagot es oromot es buszkeseget szereztek varosunknak. Sok sikert kivanok nekik!
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!