A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, 2019. november 21-én (csütörtök) 17 órától Iochom Zsolt Csókszereda című könyvét ismerheti meg a nagyérdemű. A könyvbemutatónak a Vigadó Művelődési Ház díszterme ad otthont.

A könyvet bemutatja és a szerzővel beszélget: DIMÉNY-HASZMANN ÁRPÁD költő, a Székely Hírmondó vezető szerkesztője.

A KÖTET ELŐSZAVÁBÓL
18 éves koromban fogalmazódott meg bennem a vágy, hogy szavaimnak, gondolataimnak keretet adjak és azokat vers formájában másokkal is megosszam. Első verseimet még kézzel írtam egy füzetbe, majd később közösségi oldalakon tettem közzé, elkezdtem blogot vezetni. Akkor tettem magamnak egy ígéretet, hogy harminc éves koromra könyv formájában is merítést adok verseimből. Talán ez az egykori ígéretem késztetett arra, hogy idén kézbe vegyem az elmúlt tíz évben írt verseimet, és azokból válogatva született meg a kötet, amit most a kezében tart.

30 fotót is beválogattam a kötetbe egy-egy vers mellé illusztrációként. Van, amikor egy találó fényképet keresek a versem mellé, máskor meg egy fotót talál meg egy vers, vagy épp az adja az ihletet, hogy megszülessen.

120 vers kapott helyet a könyvben. Az elmúlt tíz évben sok mindenről írtam: haza- és Isten szeretetről, boldogságról és annak kereséséről, szerelemről, csalódásról és csalódottságról, de aktuális témákra is reflektáltam.

Szervező: a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete
Társszervező: a Vigadó Művelődési Ház

Belépés díjtalan!