Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» A Kézdivásárhely-i Dumaszínházban Bödőcs Tibor Önálló estje

A Kézdivásárhely-i Dumaszínházban Bödőcs Tibor Önálló estje - Október 12.-én, szombaton este 19 órától a Vigadó Művelődési Házban a Kézdivásárhely-i Dumaszínház bemutatja Bödőcs Tibor Önálló est előadását. Vendég Tóth Edu, Műsorvezető Zsók Levente.Egy zalai kis faluban, Búcsúszentlászlón töltötte ingergazdag gyermekkorát. 'Szen'lászlót' műsoraiban számtalan kameraállásból bemutatta már. 2004-ben csatlakozott a Dumaszínházhoz és még abban az évben állandó kerettagja lett a Rádiókabarénak. Az országos ismertséget a 2005-ös Esti Showder szereplés hozta meg számára. A hazai stand up szcéna egyik frontembere, a Showder Klub oszlopos tagja. Közel öt év után kilépett a Dumaszínház társulatából, és közel egy évig tévés szereplést sem vállalt. Elmondása szerint szüksége volt az önállósodásra ahhoz, hogy továbbra is a minőségi humort tudja képviselni. A szétválás ellenére nem romlott meg a viszony a Dumaszínházzal, vendégművészként gyakran fellép náluk.http://hu.wikipedia.org/wiki/Bödőcs_TiborAz előadásra a belépő 25 lej.A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 október 11-én, pénteken este 23 órakor. 

Október 12.-én, szombaton este 19 órától a Vigadó Művelődési Házban a Kézdivásárhely-i Dumaszínház bemutatja Bödőcs Tibor Önálló est előadását. Vendég Tóth Edu, Műsorvezető Zsók Levente.


Egy zalai kis faluban, Búcsúszentlászlón töltötte ingergazdag gyermekkorát. "Szen'lászlót" műsoraiban számtalan kameraállásból bemutatta már. 2004-ben csatlakozott a Dumaszínházhoz és még abban az évben állandó kerettagja lett a Rádiókabarénak. Az országos ismertséget a 2005-ös Esti Showder szereplés hozta meg számára. A hazai stand up szcéna egyik frontembere, a Showder Klub oszlopos tagja. Közel öt év után kilépett a Dumaszínház társulatából, és közel egy évig tévés szereplést sem vállalt. Elmondása szerint szüksége volt az önállósodásra ahhoz, hogy továbbra is a minőségi humort tudja képviselni. A szétválás ellenére nem romlott meg a viszony a Dumaszínházzal, vendégművészként gyakran fellép náluk.


Az előadásra a belépő 25 lej.




A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 október 11-én, pénteken este 23 órakor. 

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

dokidoki
Bejegyezve: 2013-10-07 15:57:01
GYereeee gyeereeee, allj, allj, gyereeee :) hatalmas lesz!! :D
GyöngyikeGyöngyike
Bejegyezve: 2013-10-10 13:11:26
Ez alkalommal is "fent ülnek a gazdagok!" :)
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-10-11 23:14:15
Ingyen belépõt nyert [doki] és [Gyöngyike].
Jó szórakozást mindenkinek.
dokidoki
Bejegyezve: 2013-10-11 23:52:59
Juheeej, koszonjuk szepen :-) A jegyeket a helyszinen lehet atvenni? :-) es egy szemelyes vagy 2 szemelyes a jegy? :)
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-10-12 11:28:13
A jegyek egy személyre szolnak és elõadás elõtt a Vigadó szervezõirodájában kell értük jelentkezni.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!