Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» A CSODÁK PALOTÁJA Öveges termi kísérletbemutatója - Fizika Show

A CSODÁK PALOTÁJA Öveges termi kísérletbemutatója - Fizika Show - A Vigadó Művelődési Ház Nagytermében 2013 október 10.-én, csütörtökön 11:00 óra és 13:00 órai kezdettel CSODÁK PALOTÁJA Öveges termi kísérletbemutatója - Fizika Show.A természettudományok - s azokon belül is elsősorban a fizika - felejthetetlen, legendás hírű népszerűsítője Öveges József volt, aki sokszor álmodott arról, hogy lesz majd Magyarországon egy olyan intézmény, ahol a látogatók a 'világ érdekes' jelenségei közül nagyon sokkal közvetlen kapcsolatba kerülhetnek, kedvükre kísérletezhetnek, s 'megérinthetik a tudományt'. Öveges József ezt a képzeletbeli házat a CSODÁK PALOTÁJÁNAK nevezte.A Csopa olyan hely ahova a fiatalok szívesen járnak, hogy tartalmasan töltsék el a szabadidejüket, ahol a pedagógusok megmutatják, hogy örömteli felfedezés útján is lehet tanulni.Nagyra értékeljük a tudományt. Megbecsüljük, és közel hozzuk az emberekhez a tudományt. Élménnyé tesszük a tanulást. Kitárjuk a kaput a világ felfedezéséhez.Jegyek ara diákoknak 5 lej, felnőtteknek 10 lej. Csoportok jelentkezhetnek a 0267-362002 telefonszámon hétköznapokon 8-tol 16 óráig.A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 óktober 9-én, kedden este 23 órakor. 

A Vigadó Művelődési Ház Nagytermében 2013 október 10.-én, csütörtökön 11:00 óra és 13:00 órai kezdettel CSODÁK PALOTÁJA Öveges termi kísérletbemutatója - Fizika Show.



A természettudományok - s azokon belül is elsősorban a fizika - felejthetetlen, legendás hírű népszerűsítője Öveges József volt, aki sokszor álmodott arról, hogy lesz majd Magyarországon egy olyan intézmény, ahol a látogatók a "világ érdekes" jelenségei közül nagyon sokkal közvetlen kapcsolatba kerülhetnek, kedvükre kísérletezhetnek, s "megérinthetik a tudományt". Öveges József ezt a képzeletbeli házat a CSODÁK PALOTÁJÁNAK nevezte.

A Csopa olyan hely ahova a fiatalok szívesen járnak, hogy tartalmasan töltsék el a szabadidejüket, ahol a pedagógusok megmutatják, hogy örömteli felfedezés útján is lehet tanulni.



Nagyra értékeljük a tudományt. Megbecsüljük, és közel hozzuk az emberekhez a tudományt. Élménnyé tesszük a tanulást. Kitárjuk a kaput a világ felfedezéséhez.

Jegyek ara diákoknak 5 lej, felnőtteknek 10 lej. Csoportok jelentkezhetnek a 0267-362002 telefonszámon hétköznapokon 8-tol 16 óráig.


A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 óktober 9-én, kedden este 23 órakor. 

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

R.AttilaR.Attila
Bejegyezve: 2013-10-08 09:33:21
Örülök, hogy városunkba is ellátogat ez a csodálatos bemutató.
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-10-08 22:51:39
Ingyen belépõt nyert [R.Attila].
Jó szórakozást mindenkinek.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!